Izvor: BSC Happy
01.04.2023 u 15:36
0

„JOŠ SAM ŽIV!“ Papa Franja prekinuo lečenje?

Papa Franja napustio je bolnicu i vratio se u Vatikan u subotu nakon što se lečio od bronhitisa, osvetljavajući svoju bolest rekavši: "Još sam živ, znate".

Papa je prebačen u sredu u rimsku bolnicu Džemeli nakon što se požalio na poteškoće sa disanjem, ali je brzo reagovao na infuziju antibiotika, saopštio je njegov medicinski tim.

U želji da pokaže da se potpuno oporavio, Franja je izašao iz svog automobila pre nego što je napustio bolnicu, koristeći štap za hodanje da se izdržava. 

ŠTA JE SA TRAMPOVIM HAPŠENJEM? Zatvor, ili sloboda?

Nedeljna služba počinje nedelju uskršnjih događaja, a Vatikan je naknadno saopštio da će papa učestvovati u tim proslavama, uz podršku kardinala. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter