Izvor: HAPPY BSC
19.01.2023 u 13:56
0

PATRIJARH KIRIL UPOZORAVA: „Svaka želja da se uništi Rusija značiće kraj sveta!“ (VIDEO)

Želja zapadnih zemalja da pobede Rusiju dobija veoma opasne forme.

Ruski patrijarh Kiril izjavio je danas nakon bogojavljenske liturgije da želja zapadnih zemalja da pobede Rusiju dobija veoma opasne forme, kao i da će svaki pokušaj da se ta želja realizuje značiti kraj sveta.

– Molimo se Gospodu da urazumi usijane glave i da im pomogne da shvate da će svaka želja da se uništi Rusija značiti kraj sveta – rekao je patrijarh i dodao da Rusija poseduje moćno oružje i da u njoj žive veoma jaki ljudi koji su uvek bili motivisani za pobedu.

RUSKI PATRIJARH KIRIL MOLI ZA PREKID VATRE: Pozvao na božićno primirje u Ukrajini i Donbasu!

– Sada je teško vreme, ali verujemo da Gospod neće ostaviti rusku zemlju i da će Rusija imati snage da, ako bude potrebno, zaštiti sebe i svoj narod. Neka ih Gospod sve primiri, smiri i pomogne svima da rade na tome sa svet postane bolji – poručio je patrijarh.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter