Izvor: Sputnik Srbija
05.07.2022 u 14:35
0

PATRUŠEV O PROŠRENJU SANKCIJA: Japan je aktivirao svoje revanšističke namere po pitanju Kurilskih ostrva

Sekretar ruskog Saveta bezbednosti Nikolaj Patrušev je ukazao i na to da je Japan aktivirao svoje revanšističke namere po pitanju Kurilskih ostrva.

„Situacija u pograničnoj oblasti Dalekoističnog okruga razvija se u uslovima u kojima Amerika i njeni saveznici jačaju vojno prisustvo u Arktičkom i Azijsko-Pacifičkom regionu i aktiviraju se revanšističke namere Japana prema Kurilskim ostrvima stvaranjem novih vojnih blokova“, istakao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

CILJ JE ZAŠTITITI STANOVNIŠTVO DONBASA OD GENOCIDA! PATRUŠEV: Nuklearno oružje, neonacizam, biolaboratorije i širenje NATO-a su opasnost po ceo svet!

Smanjiti inostrano učešće u domaćim energetskim projektima

Patrušev je izneo i stav da treba ograničiti inostrano učešće u domaćim energetskim projektima, da bi se zaštitili nacionalni interesi i osigurala energetska bezbednost Rusije.

Prve takve odluke, ukazao je on, već je doneo ruski predsednik Vladimir Putin, misleći na ukaz o specijalnim ekonomskim merama u energetskoj oblasti a u vezi sa neprijateljskim akcijama nekih država i međunarodnih organizacija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter