Izvor: TANJUG
05.06.2022 u 13:01
0

PEKING SE POLAKO VRAĆA U NORMALNE TOKOVE: Ublažene su neke antikovid mere, dozvoljeno obedovanje u zatvorenom

Peking će dodatno ublažiti mere ograničenja uvedene protiv korona virusa dozvoljavajući obedovanje u zatvorenom prostoru, a glavni grad Kine postepeno se vraća u normalne tokove, izvestili su danas državni mediji.

Peking i komercijalni centar Šangaj vraćaju se normalnom funkcionisanju poslednjih dana, nakon što su stanovnici dva meseca proveli u karantinu kako bi se suzbila epidemija omikron soja korona virusa. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ručavanje u zatvorenom prostoru u Pekingu biće dozvoljeno od sutra, osim u okrugu Fengtai i nekim delovima okruga Čangping. 

Od početka maja restorani i barovi ograničeni su samo na hranu za poneti.

Kako piše list, normalan rad će se nastaviti, a zabrane saobraćaja će takođe biti ukinute od sutra u većini oblasti Pekinga.

Zaposleni u nekim oblastima morali su da rade od kuće.

Stanovnici će morati da pokažu PCR test koji je obavljen u roku od 72 sata kako bi ušli u javne prostore i javni prevoz.

FRANCUZI PRONAŠLI REŠENJE ZA UVOZ NAFTE: Umesto Rusije, pregovori se vode sa ovom državom

Peking je prijavio 16 novih lokalnih simptomatskih slučajeva, u odnosu na pet dan ranije, i tri nova lokalna asimptomatska slučaja, u odnosu na jedan, prema lokalnoj vladi.

Šangaj je prijavio šest novih lokalnih simptomatskih slučajeva, u odnosu na pet, i 16 novih lokalnih asimptomatskih slučajeva u odnosu na devet prethodnog dana, pokazali su podaci lokalne vlade.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter