Izvor: Tanjug
15.11.2022 u 22:00
0

PENTAGON ZVECKA ORUŽJEM Amerikanci „primili k znanju“ medijske izveštaje u kojima se navodi da su „dve ruske rakete pogodile lokaciju unutar Poljske teritorije“!

Predstavnik američkog ministarstva odbrane general Pat Rajder izjavio je danas da su SAD „primile k znanju“ medijske izveštaje u kojima se navodi da su „dve ruske rakete pogodile lokaciju unutar Poljske teritorije“, nadomak granice sa Ukrajinom, ukazavši da trenutno nema informacija koje bi potvrdile te izveštaje.

Predstavnik Pentagona je naglasio da će SAD „braniti svaki pedalj teritorije NATO“ i dodao da SAD čekaju više informacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Kada je reč o zaštiti od vojne sile, mi uvek veoma ozbiljno shvatamo bezbednost naših vojnika, bez obzira gde se nalaze“, rekao je Rajder, prenosi Si-En-En.

Očekuje se da će američki ministar odbrane Lojd Ostin razgovarati sa svojim poljskim kolegom kasnije večeras, preneo je Si-En-En, pozivajući se na neimenovani američki diplomatski izvor.

Rusko Ministarstvo odbrane demantovalo je da su njihove rakete pale u Poljsku: „Namerna provokacija u cilju eskalacije situacije!“

Rojters je javio ranije pozivajući se na vatraogasce, da su dve osobe poginule danas u Prževodovu, selu u istočnoj Poljskoj, nedaleko od granice sa Ukrajinom, dok je AP izvestio, pozivajući se na američke bezbednosne izvore, da su eksploziju izazvali zalutali ruski projektili iz susedne Ukrajine.

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da izveštaji poljskih medija, kao i izjave zvaničnika o navodnom padu ruskih projektila na teritoriju Poljske, predstavljaju „provokacija su sa ciljem dalje eskalacije“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter