Izvor: Tanjug
26.10.2022 u 14:08
0

PESKOV POTVRDIO: Moskva u konstruktivnom dijalogu sa IAEA u vezi sa „prljavom bombom“

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je Moskva „u konstruktivnom dijalogu“ sa Međunarodnom agencijom za atomsku energiju (IAEA) u vezi sa „prljavom bombom“ i da namerava da ga nastavi.

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba demantovao je navode da Kijev planira upotrebu „prljavih bombi“!

Peskov je tako reagovao na pitanje novinara da li Moskva ima poverenja u IAEA i njene zaključke, u slučaju da predstavnici ove organizacije doputuju u Ukrajinu da bi proverili navode o „prljavoj bombi“, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Očekuje se da nekoliko predstavnika IAEA otputuje ove nedelje u Ukrajinu u inspekciju nuklearnih postrojenja u vezi sa mogućom provokacijom kijevskih vlasti sa „prljavom bombom“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter