Izvor: Tanjug
16.12.2022 u 12:07
0

PESKOV VEOMA OPREZNO RAZMATRA SVAKU MOGUĆU SOLUCIJU: „Pre odgovora Rusija mora da se informiše o novim sankcijama…“

Pre nego što formulišu odgovor, potrebno je da ruske vlasti prouče deveti paket sankcija EU, izjavio je danas portparol Kremlja –  Dmitrij Peskov.

PESKOV ODGOVORIO MAKRONU: U nuklearnoj elektrani Zaporožje nema i nikada nije bilo teškog naoružanja!

„Hajde da se prvo upoznamo sa spiskom, dobijemo zvanične informacije, pa ćemo onda formulisati neke odgovore. Još ništa nije objavljeno“, rekao je Peskov novinarima odgovarajući na pitanje o spremnosti Rusije za nove sankcije EU, prenosi TAŠ.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ranije je saopšteno da su ambasadori 27 zemalja članica EU dogovorili deveti paket sankcija Rusiji zbog rata u Ukrajini i da će on danas biti odobren u pisanoj proceduri, što znači bez dalje rasprave, kao i da će se odnositi na skoro 200 pojedinaca, navodi ruska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter