Izvor: BSC Happy
13.02.2023 u 13:56
0

PETER STANO NE ŽELI DA SLEDI PRIMER AMERIKE: „Nećemo da pozivamo svoje građane da napuste Rusiju“

EU ne planira da sledi primer SAD i preporuči svojim građanima ili ljudima sa dvostrukim državljanstvom da napuste Rusiju.

EU ne planira da sledi primer SAD i preporuči svojim građanima ili ljudima sa dvostrukim državljanstvom da napuste Rusiju, izjavio je  portparol Evropske službe za spoljne poslove Peter Stano.

AMERIKANCI SE EVAKUIŠU IZ RUSIJE: Ambasada SAD u Moskvi poslala poziv svojim građanima da odmah napuste zemlju

– EU nije donela takvu odluku i nemamo diskusije u vezi sa tim. To je pitanje za zemlje članice EU. Konzularne odluke su odgovornost država članica, a ne EU, rekao je on.

Prethodno je američka ambasada u Rusiji pozvala američke državljane da odmah napuste zemlju, tvrdeći da Rusija navodno može da im uskratiti priznanje njihovog dvostrukog državljanstva, da ih liši pristupa konzularne pomoći, mobiliše ih u oružane snage ili da ih spreči da napuste zemlju, ističu oni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter