Izvor: Tanjug
18.02.2023 u 15:11
0

„PITANJE JE VREMENA KADA ĆE NAM STIĆI BORBENI AVIONI“ Poruka Kulebe sa Minhenske bezbednosne konferencije

 Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je danas da je siguran da će saveznici na kraju isporučiti borbene avione kako bi joj pomogli da se odbrani od Rusije.

-Rizikovaću da kažem da će Ukrajina dobiti avione, to je pitanje vremena i procedure- rekao je Kuleba na konferenciji za novinare na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, preneo je Rojters.

„SVI HOĆE POBEDU, NIKO NE ŽELI PREGOVORE“: Kremlj ne treba da se nada da će zapadne zemlje dozvoliti poraz Ukrajine!

Saveznici su obećali Kijevu borbene tenkove, a u toku su razgovori oko slanja raketa većeg dometa, navela je agencija i dodala da ukrajinski partneri oklevaju oko obezbeđivanja borbenih aviona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter