Izvor: HAPPY BSC
24.02.2023 u 09:09
0

„POBEDA ĆE BITI POSTIGNUTA! TAJ DAN ĆE DOĆI!“ Medvedev povodom godišnjice specijalne vojne operacije

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev podsetio je da je prošlo godinu dana od kako traje specijalna operacija.

– Godinu dana od kada su naši vojnici uspostavili red, mir i pravdu u našoj zemlji, zaštitili naš narod i uništili korene neonacizma. Oni su heroji. Pomaže im cela zemlja, snabdevajući front svim potrebnim. Pobeda će biti postignuta. Svi želimo da se ovo desi što je pre moguće. I taj dan će doći. Vratićemo naše teritorije i pouzdano zaštititi naš narod koji je stradao tokom godina genocida i granatiranja – napisao je Medvedev na Telegramu.

MEDVEDEV SKRENUO PAŽNJU NA IZJAVE ZELENSKOG: „Nema smisla potpisivati bilo kakve sporazume sa njim“

Medvedev je zapitao šta je sledeće?

– Zatim će uslediti pregovori, koji će, siguran sam, postati teški i nervozni. Pre svega zato što su formalni učesnici u pregovorima na strani našeg neprijatelja jedno, a stvarni lideri potpuno različiti. A odluke za kijevski režim, naravno, neće donositi neka vrsta Zelenskog. Odluku će doneti preko okeana oni u čijim su rukama snabdevanje Kijevu oružjem i izdvajanje novca za održavanje ostataka ukrajinske privrede. Motivi glavnih neprijatelja naše zemlje su očigledni: da što više oslabe Rusiju, da nas još dugo krvare. Stoga nisu zainteresovani za okončanje sukoba. Ali pre ili kasnije, po istorijskim zakonima, oni će to učiniti. A onda će doći do dogovora. Naravno, bez temeljnih sporazuma o stvarnim granicama ili o novom Helsinškom paktu koji obezbeđuje bezbednost u Evropi. Samo neka vrsta dogovora – kazao je on.

Medvedev je istakao da će tada najverovatnije, početi ništa manje teško vreme.

– Iscrpljujući meseci i godine konfrontacije, besa i bezobrazluka onih koji će upravljati ostatkom Ukrajine. Njihova sudbina je nezavidna. Oni neće moći da priznaju rezultate SVO bez rizika da budu pogubljeni istog dana. Nacionalisti će nastaviti da kontrolišu moćnu kamarilu, jer niko od njih nema drugu ideologiju osim banderovskog neonacizma. Priznanje poraza za njih je kao smrt. Dakle, ideologija „nešto za osvajanje“ može ostati dugo vremena. I u jednom trenutku, novi krvavi momci, uz zidove poduprte još jednom raspuštenim Banderom, koji sebe nazivaju legalnim ukrajinskim vlastima, ponovo će izazvati svetski sukob. Nije bitno – uoči izbora ili tek na sledećem Majdanu – istakao je Medvedev.

On je naglasio da se ovo ne može dozvoliti i dodao da je zbog toga toliko važno da se postignu svi ciljevi specijalne vojne operacije.

– Pomerite granice pretnji našoj zemlji što je dalje moguće, čak i ako su to granice Poljske. Uništiti neonacizam do temelja. Da kasnije ne bi gubili vreme na hvatanje ostataka banderovskih bandi u maloruskim šumama. Tako da će svet naći dugo očekivani mir – poručio je Medvedev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter