Izvor: Tanjug
29.05.2022 u 22:12
0

POBEDNICI EVROVIZIJE PRODALI TROFEJ Za 900.000 dolara koje su dobili na aukciji najavili kupovinu tri drona za vojsku!

Bend Kaluš orkestar prodao je trofej koji je kao predstavnik Ukrajine osvojio pobedom na ovogodišnjoj Evroviziji, na dobrotvornoj aukciji za 900.000 dolara, a novac će biti iskorišćen za kupovinu tri drona za Oružane snage Ukrajine.

„Prijatelji, vi ste neverovatni! Zahvalni smo svakom od vas koji je donirao sredstva na ovoj aukciji, a posebno Whitebit timu koji je kupio trofej za 900 hiljada dolara i od sada postao njegov vlasnik. Pretplatite se na njih, oni to zaista zaslužuju. Slava Ukrajini! Slava Oružanim snagama Ukrajine“, objavljeno je na Fejsbuk profilu ove grupe, prenosi Ukrinform.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Grupa je sa pesmom „Stefanija“ postala pobednik Evrovizije 2022.

Vođa ove grupe Oleg Psjuk sa evrovizijske scene pozvao je svet da pomogne braniocima Marijupolja i Azovstalja.

OVAKAV KOMENTAR SE OD NJE DEFINITIVNO NIJE OČEKIVAO! Legendarna hrvatska pevačica oduševljena Konstraktom

Kasnije je Psjuk obećao da će prodajom trofeja koji je grupa osvojila pomoći ukrajinskim oružanim snagama, navodi Ukrinform.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter