Izvor: BSC Happy
25.03.2023 u 13:12
1

POČINJE! Rat Irana i SAD na pomolu!

Broj poginulih u američkim vazdušnim udarima na proiranske objekte u istočnoj Siriji porastao je na 19 boraca, saopštio je u subotu sirijski ratni posmatrač, u jednoj od najsmrtonosnijih razmena između snaga SAD i Irana u poslednjih nekoliko godina.

SAD su izvele udare u istočnoj Siriji kao odgovor na napad dronom u četvrtak u kojem je jedan američki izvođač poginuo, a još jedan ranjen zajedno sa pet američkih vojnika. Vašington je saopštio da je napad iranskog porekla.

Prema podacima Sirijske opservatorije za ljudska prava sa sedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, uzvratni udari Sjedinjenih Država na, kako su rekli, objekte u Siriji koje koriste grupe povezane sa Korpusom iranske revolucionarne garde ostavile su ukupno 19 mrtvih.

GORI BLISKI ISTOK: Sirija pod američkim bombama!

Ratni posmatrač je rekao da su u vazdušnim napadima poginula tri sirijska vojnika, 11 sirijskih boraca u provladinim milicijama i pet nesirijskih boraca koji su bili povezani sa vladom.

Šef posmatrača Rami Abdel Rahman nije mogao da precizira nacionalnost stranaca. Rojters nije mogao nezavisno da potvrdi putarinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POČINJE! Rat Irana i SAD na pomolu!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter