Izvor: Tanjug
01.07.2022 u 21:13
0

PODIGNUTE JOŠ DVE OPTUŽNICE Vlasti DNR sudiće još dvojici Britanaca zbog učešća u ratu u Ukrajini kao plaćenici!

Vlasti samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) podigle su optužnicu protiv još dvojice britanskih plaćenika, po istim optužbama kao i protiv trojice ranije osuđenih stranaca, javila je danas Donjecka novinska agencija pozivajući se na neimenovani izvor.

Istražitelji DPR optužili su dvojicu britanskih državljana Dilana Hilija i Endrjua Hila, zarobljene u fabrici Iljiča u Marijupolju i u Nikolajevskoj oblasti, da su učestvovali u neprijateljskim dejstvima u Ukrajini kao plaćenici, izjavio je za TASS izvor u policiji DNR, dodajući da oni odbijaju da svedoče.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U toku je istražna operacija, istražitelji traže dokaze o zločinima koje su počinili Britanci jer ne žele da svedoče i odbijaju da sarađuju, rekao je izvor.

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je 29. aprila video snimak ispitivanja Hila, koji se predao ruskim snagama u oblasti Nikolajev.

Zarobljeni britanski plaćenik imao je informacije o masovnoj grobnici sa 280 civila u blizini Irpena i Buči u Kijevskoj oblasti.

PLAĆENICI TRAŽE DOŽIVOTNI ZATVOR Marokanac Brahim Sadun i Britanac Šon Piner tražili su od suda DNR da im se preinači SMRTNA KAZNA!

O tome je napravio zapisnik u svojoj beležnici, prema fotografiji do koje je došao TASS.

O drugom plaćeniku do sada se ništa nije znalo.

Prema izvoru ruske novinske agencije, on je uhvaćen u fabrici Iljič u Marijupolju, gde je bila raspoređena 36. ukrajinska brigada marinaca.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter