Izvor: tanjug
18.11.2022 u 10:48
0

PODRŠKA SAD UKRAJINI NEĆE POTRAJATI! Medvedev: „Amerika uvek napusti svoje prijatelje“

Potpredsednik Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da veruje da podrška Sjedinjenih Američkih Država Ukrajini neće potrajati.

MEDVEDEV O PADU RAKETE U POLJSKOJ: „Zapad hibridnim ratom povećava verovatnoću izbijanja svetskog rata“

On je napisao na Telegramu da će u nekom trenutku Kongres SAD prestati da podržava Ukrajinu, zato što, kako je naveo, „Amerika uvek napusti svoje prijatelje“, prenosi TAS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Medvedev je napisao da „obični Amerikanci polako uviđaju realnost, što će uticati na Kongres, koji će na kraju prestati sa bezrezervnom podrškom ukrajinskom režimu“. 

On je dodao da će SAD, uprkos borbi za prevlast demokrata i republikanaca u Kongresu, nastaviti da odvaja velike količine novca za finansiranje ukrajinske strane u sukobu, zato što je, kako je rekao, „rusofobija deo konsenzusa političkih elita u Americi“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter