Izvor: Kurir.rs/RIA Novosti/Russia Today
16.12.2022 u 13:54
0

POKUŠAJ ATENTATA NA RUSKOG IZASLANIKA, OGLASILA SE MOSKVA: Odjeknula snažna eksplozija, svi se pitaju u kakvom stanju je diplomata!

Član ruske diplomatske misije u Centralnoafričkoj Republici povređen je nakon eksplozije paketa bombe, potvrdila je ambasada Moskve za ruske medije.

JEZIVA EKSPLOZIJA NA RUSKOM AERODROMU: Planula cisterna za gorivo, troje poginulih, više ljudi povređeno! (VIDEO)

Navodi se da je pokušan atentat na Dmitrija Sitoja, izjavio je za RIA Novosti Vladislav Iljin, ataše za štampu ambasade Rusije u Bangiju.

Žrtve je doživela potres mozga, ali nije životno ugrožena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Jutros je pokušan atentat na generalnog direktora Ruskog doma Dmitrija Sergejeviča Sitoja, on je u bolnici“, rekao je izvor.

Ambasada je saopštila da se incident dogodio ispred ruske diplomatske baze, u kući diplomate. 

Kako je za RIA Novosti rekao načelnik policije Bienvenju Zokue, incident se smatra terorističkim napadom. Sitoj je primio mnogo pretnji i već je apelovao na vlasti zbog toga.

Diplomatsko predstavništvo je napomenulo da preduzimaju mere da se ovakvi događaji ne ponove u budućnosti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter