Izvor: Tanjug
10.03.2023 u 21:37
0

ZAVRŠILA SE TALAČKA SITUACIJA U APOTECI: Nemačka odahnula!

Nemačka policija u gradu Karlsrueu na jugozapadu zemlje saopštila je danas da je u toku akcija povodom držanja nekoliko osoba kao talaca u jednoj apoteci i da, prema dosadašnjim podacima, nema povređenih.

Portparol policije odbio je da iz taktičkih razloga da otkrije koliko je talaca uzeto i koliko je policajaca na terenu, preneo je Rojters.

TALAČKA SITUACIJA U NEMAČKOJ: Policija blokirala grad, pregovarački tim na terenu!

„Štutgarter cajtung“ je izvestio da su dve osobe uzete za taoce i da je zahtev za otkup u iznosu od jednocifrene milionske sume u evrima.

Portparol policije odbio je da komentariše taj izveštaj.

SRPSKI MLADIĆI UBIJENI U DANSKOJ! Jednog nožem uboli u srce, drugom prerezali vrat!

Policija je na Tviteru saopštila da je pojačala snage na licu mesta i preporučila ljudima da izbegavaju oblast u blizini Etlinger ulice u kojoj se nalazi apoteka, kao i da ne postoji opasnost za širu javnost.

Takođe je saopšteno da je policija uspostavila kontakt sa osobom osumnjičenom za držanje talaca, javio je Dojče vele (DW).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter