Izvor: HAPPY BSC
08.01.2023 u 09:02
0

POMOĆ UKRAJINI JE ŠEMA ZA PRANJE NOVCA! Kadirov objasnio da će do rovova stići najviše 15 odsto od ukupne sume

Ramzan Kadirov poručio da je finansijska pomoć Ukrajini od strane zapadnih država šema za pranje novca

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je novi video na svom Telegram kanalu u kome je poručio da je finansijska pomoć Ukrajini od strane zapadnih država šema za pranje novca.

– Zvaničnici sa Zapada i Ukrajine će opljačkati ova sredstva i do rovova će stići najviše 15 posto od ukupnog iznosa. Bolje je da brinete o nečem drugom. Borbe se sada vode u Rusiji. To su naši krajevi koji su želeli da uđu u sastav naše države kako bi zaštitili stanovništvo od satanističkih akcija ukrajinskih i NATO nacionalista. Dakle, ne bi trebalo da bude pregovora. Moramo udariti u jazbinu satanista u centru Kijeva! Neophodno je udariti glavnog branioca i agitatora ove podle ideologije – Zelenskog – istakao je Kadirov.

KAD PUTINOV OMILJENI RATNIK KOMANDUJE: Kadirov obećao da će svi ruski borci biti oslobođeni! „Nećemo nikoga prepustiti na milost i nemilost sudbini“ (VIDEO)

Prema njegovim rečima, pre godinu dana svetski moćnici su potcenili zemlju, verovali su da su Rusiju praktično iznutra upropastili pseudoliberalni provokatori – agenti Zapada, a danas ceo NATO blok snabdeva oružjem i svoje borce pod maskom „stranih plaćenika“, ali ne može da nagne vagu u njihovu korist.

– Zamislite samo: CEO NATO BLOK je bacio snage, ali ne može ništa! Kako jednostavno nisu pokušali da utiču na Rusiju. U jednom su pogrešili – mi poštujemo svoju tradiciju, veru, kulturu. Nemoguće je prevariti vernike stranim „vrednostima“ kada se Kuran spaljuje na ulicama Zapada. Mi smo u ratu protiv satanizma i svih njegovih najgorih manifestacija. Znate o čemu pričam, neću sve da nabrajam. Ovo je naša duhovna snaga. I ovaj duh se ne može slomiti! Da, ukrajinsko stanovništvo umire. Ali treba da se uvrede što džabe ginu za pravo Zapada da pred decom održava parade duginih boja, a ne za svoje nacionalne vrednosti. Sodomu i Gomoru je kaznio Svemogući. A danas je ovaj mač svete kazne u rukama Rusije! – poručio je lider Čečena.

https://t.me/kadyroov_95/1902

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter