Izvor: Tanjug
11.06.2022 u 20:34
0

PORTPAROL PREDSEDNIKA ZELENSKOG: Bajdenove tvrdnje nisu tačne, nije istina da „nije hteo da sluša“

Portparol ukrajinskog predsednika Sergej Nikiforov izjavio je danas da nisu tačne tvrdnje američkog predsednika DŽozefa Bajdena da Volodimiri Zelenski „nije hteo da sluša“ kada su američke obaveštajne službe prikupile informacije da Rusija priprema invaziju na Ukrajinu.

Nikiforov kaže da su se američki i ukrajinski lideri više puta čuli pre zaoštravanja situacije i da je Kijev tražio uvođenje preventivnih mera protiv Moskve, preneo je portal Izvestija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

URSULA FON DER LAJEN PODRŽALA BORBU PROTIV KORUPCIJE U UKRAJINI: Potrebna je platforma za stvaranje zajedničkog pravca da bi se zemlja „podigla iz ruševina“

„Stoga, frazu “nije hteo da sluša“ treba razjasniti. Osim toga, ako se sećate, predsednik Ukrajine je pozvao partnere da uvedu paket preventivnih sankcija kako bi podstakli Rusiju da povuče svoje trupe i deeskalira situaciju. I tu već možemo da kažemo da naši partneri “nisu hteli da čuju nas““, rekao je Nikiforov, prenela je Liga.net.

Bajden je ranije danas izjavio da ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski „nije hteo da sluša“ kada su američke obaveštajne službe prikupile informacije da Rusija priprema invaziju na Ukrajinu.

`Ništa slično nije se dogodilo od Drugog svetskog rata. Znam da je mnogo ljudi mislilo da možda preterujem“, rekao je Bajden obraćajući se donatorima u Los Anđelesu na prikupljanju sredstava za Demokratsku partiju.

On je dodao da je znao da SAD imaju informacije da će ruski predsednik Vladimir Putin preći granicu, preneo je AP.

„Nije bilo sumnje, ali Zelenski nije hteo da čuje“, rekao je Bajden.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter