Izvor: Tanjug
01.04.2023 u 18:44
0

POSLE „VAGNERA“ STIŽU PAKLENE TRUPE U UKRAJINU! Ovo je novi potez Rusije

Posle Vagnera, Rusija planira da osnuje još jednu privatnu vojnu kompaniju (PMC), objavio je danas Jevgenij Primakov, zvaničnik agencije za razvoj veza s inostranstvom, Rosotrudničestvo, prenela je Anadolija.

MALTRETIRANJE MITROPOLITA PAVELA: Nacistički metodi zbog kojih mu život visi o koncu!

Primakov je na Telegramu naveo da je agenciji potrebna vlastita vojna snaga kako bi zaštitila svoje podružnice u „neprijateljskim“ zemljama.

-Rosotrudničestvo je prisiljeno da reaguje na pogoršanu situaciju daljnim radom naših kancelarija u neprijateljskim zemljama, shvatajući da će se histerične optužbe protiv nas nastaviti -rekao je on.

-Mi, zapravo, nemamo šta da izgubimo, pa smo, shvativši da moramo nekako da obezbedimo sigurnost ruskih domova i prava naših sunarodnika, u nedostatku drugih alata, odlučili da registrujemo vlastitu PMC u jednoj od stranih jurisdikcija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter