Izvor: Tanjug
30.09.2022 u 13:57
0

Postignut načelni dogovor Evropske unije o osmom paketu sankcija Rusiji, evo kada se očekuje konačno odobrenje!

Zemlje Evropske unije postigle su inicijalni dogovor o osmom paketu sankcija protiv Rusije, rekli su danas neimenovani diplomatski izvori za Rojters.

Ministri energetike zemalja Evropska unije danas rešavaju ključno pitanje energetske krize, ovi predlozi će promeniti globalističku sliku problema!

Prema njihovim rečima, izaslanici 27 zemalja EU u Briselu su danas razgovarali o predlogu sankcija protiv Rusije i dali početno zeleno svetlo, a konačno odobrenje se očekuje sledeće nedelje.

Kako su rekli izvori, sve zemlje članice EU treba jednoglasno da donesu odluku o uvođenju sankcija i, ukoliko bi se pokazalo da je suviše teško prevazići njihove međusobne razlike, to pitanje bi bilo prosleđeno liderima zemalja EU koji se sastaju u Pragu 6. i 7. oktobru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Evropska komisija je u sredu predložila osmi paket sankcija protiv Rusije, uključujući ograničavanje cene ruske nafte i dalje ograničavanje trgovine visokotehnološkim proizvodima.

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen rekla je da su nove sankcije osmišljene da „nateraju Kremlj da plati“ za eskalaciju rata protiv Ukrajine.

Ona je obećala da će EU uvesti gornju granicu na cenu ruske nafte kako bi „podržala smanjenje ruskih prihoda i očuvanje stabilnog globalnog tržišta“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter