Izvor: Sputnik Srbija
03.06.2022 u 14:10
0

Potrebna je dublja DEMILITARIZACIJA Ukrajine zbog isporuke američkih raketnih sistema VELIKOG DOMETA!

Isporuke američkih sistema velikog dometa predstavljaju pretnju teritoriji Rusije i zahtevaju demilitarizaciju Ukrajine do dubine, veće nego Donbas, napisao je na Telegramu šef komisije za zaštitu nacionalnog suvereniteta Saveta federacije Rusije Andrej Klimov.

Prema podacima Ministarstva odbrane Rusije, uskoro se očekuje da u ukrajinski grad Šostka stigne isporuka iz SAD raketnih sistema velikog dometa, pomoću kojih vojnici oružanih snaga Ukrajine planiraju da po nalogu Službe bezbednosti Ukrajine napadnu pogranične teritorije Rusije iz gradskih naselja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruske snage uništile ukrajinski PVO SISTEM, četiri SKLADIŠTA MUNICIJE, likvidirano preko 360 MILITANATA!

„Da li znate Vi, američki predsedniče, da od ruskog Belgoroda do Kijeva ima 428 kilometara? Sumnjam, ali mi je važno da domet američkih sistema, koji su spremni da se instaliraju na teritoriji borbenih dejstava, bude do 500 kilometara“, naveo je ruski senator.

Odnosno, bezbednost Rusije, uzimajući u obzir isporuke naoružanja velikog dometa NATO-a, sklonog ratnim zločinima u nama susednoj proameričkoj hunti, zahteva demilitarizaciju do dubine mnogo veće od Donbasa, istakao je Klimov.

Prema njegovim rečima, isporuke naoružanja iz NATO-a ne samo da su učinile Severnoatlantski blok „saučesnikom u ratnim zločinima rusofobičnog kijevskog režima, već ne ostavljaju nikakav izlaz, već da se u potpunosti završi demilitarizacija cele teritorije odakle dolazi direktna vojna pretnja Rusiji, Luganskoj i Donjeckoj Narodnoj Republici“, napisao je političar.

Senator je naveo da su priče o tome da Zapad predaje smrtonosne sisteme kijevskim najamnicima, ne da bi napali Rusiju, dobre samo za naivne idiote.

„Samo se naivni idiot može složiti sa zapadnim predlozima Moskvi za ‘mirno regulisanje ukrajinskog konflikta’ zaustavljanjem naše specijalne operacije i predajom Donbasa i Krima u rusofobično zarobljeništvo. I to usled pretnji dalekosežnim smrtonosnim oružjem ratnih zločinaca i sadističkih rusofoba“, podvukao je on.

Prema rečima Klimova, Vašington i njegovi NATO vazali ne samo da se šire na prostor na istoku Evrope koji zahteva demilitarizaciju kako bi se osigurala naša bezbednost, nego, kako je podsetio zamenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov, svaka isporuka oružja Ukrajini, bez obzira na argumente SAD, podstiče mogućnost direktnog sukoba Amerike i Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter