Izvor: Tanjug
21.03.2023 u 09:03
1

PREMIJER JAPANA STIŽE U UKRAJINU: Sastaće se sa predsednikom Zelenskim

Ministarstvo spoljnih poslova Japana saopštilo je da će premijer Fumio Kišida danas posetiti Ukrajinu i sastati se sa predsednikom Volodimirom Zelenskim.

Japanska televizija NHK je prikazala snimak premijera Kišide kako ulazi u voz u poljskom gradu Pšemislu, koji se nalazi na granici između Poljske i Ukrajine.

EKSPLOZIJA NA KRIMU! Ukrajinsko ministarstvo odbrane tvrdi da su uništene ruske rakete (VIDEO)

Premijer Japana, zemlje članice grupe G7, ovom posetom će izraziti podršku i solidarnost sa Ukrajinom, dodaje se u saopštenju ministarstva, prenosi Rojters.

Kišida je tokom januarske posete Vašingtonu istakao da će samit grupe G7, koji će u maju biti održan u Hirošimi, pokazati snažnu podršku međunarodnom poretku i vladavini zakona nakon ruske invazije na Ukrajinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREMIJER JAPANA STIŽE U UKRAJINU: Sastaće se sa predsednikom Zelenskim”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter