Izvor: Kurir.rs
25.12.2022 u 08:05
0

PREMIJER RAZBESNEO BRITANCE: „Volontirao u narodnoj kuhinji, pričao sa beskućnicima, pa postavio ovo pitanje!“ (VIDEO)

Britanski premijer Riši Sunak na meti je kritika zbog neprijatnog razgovora sa beskućnikom dok je volontirao u narodnoj kuhinji pred televizijskim kamerama.

BRUKA BRITANSKOG PREMIJERA Riši Sunak volontirao u narodnoj kuhinji, a o razgovoru sa jednim beskućnikom priča ceo svet!

Sunak je juče posetio prihvatilište, gde je posle kraćeg razgovora pitao čoveka da li se bavi nekim poslom. 

Čovek je odgovorio da je beskućnik. Britanski premijer je zatim govorio o svojoj prošlosti u finansijskoj industriji i pitao da li bi to bilo nešto u šta bi čovek želeo da se upusti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Beskučnik je potom odgovorio da ne bi imao ništa protiv, ali da bi prvo voleo da preživi Božić. On je objasnio da se nada da će mu neka humanitarna organizacija naći privremeni smeštaj tako da na Božić ne bude na ulici.

Zamenica lidera laburista, Anđela Rajner, opisala je razgovor kao mučan, a poslanica Laburističke partije Stela Krizi je rekla da je gledajući scenu zabrinuta da premijer misli da biti beskućnik znači da samo trenutno nema mesto za stanovanje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter