Izvor: Kurir.rs/politros.com
05.06.2023 u 10:15
1

PIJANI POTPUKOVNIK PUCAO NA VAGNEROVCE: Prigožin objavio snimak, sukobi ruske vojske i plaćenika postaju nemilosrdni (VIDEO)

Ranije je osnivač „Vagnera” rekao da se istraga o incidentu sa miniranjem puteva nastavlja. Međutim, detalji slučaja tek treba da budu objavljeni.

Jevgenij Prigožin, onivač ruske paravojske Vagner je na svom zvaničnom Telegram kanalu objavio šokantan snimak, koji potvrđuju da pojedini vojnici ruske vojske ne vole „muzičare“.

POGINULO OKO DESET HILJADA VAGNEROVACA? Prigožin: „Gubici ukrajinske vojske mnogo veći“

Snimak je objavila pres služba osnivača „Vagnera” na Telegramu.

Na zahtev novinara da prokomentariše informacije o mogućoj umešanosti ruskog Ministarstva odbrane u miniranje puteva, kojima su Vagnerovci napustili Artemovsk. Prigožin je odgovorio:

„Držite trešnju na torti da ne bude nedoumica“, rekao je i priložio video sa priznanjem komandanta, koga su Vagnerovcu po svemu sudeći uhapsili.

U kadru se pojavio komandant 72. brigade Roman Venevitin. On je priznao da je otvorio vatru na automobil Vagnera kada su njegovi borci deminirali put.

Vineviti ima čin potpukovnika. Prema njegovim rečima, počeo je da puca u alkoholisanom stanju. Zajedno sa njim bila je grupa od 10-12 ljudi i motorizovana četa.

„Zbog ličnog animoziteta. Zašto osećam lično neprijateljstvo – ne znam “, odgovorio je komandant na pitanje zašto je to uradio.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PIJANI POTPUKOVNIK PUCAO NA VAGNEROVCE: Prigožin objavio snimak, sukobi ruske vojske i plaćenika postaju nemilosrdni (VIDEO)”

  1. Oficiri ruske vojske su bruka. Dovoljno je proveriti njihovo imovno stanje da vidimo koliko su korumpirani. A tek znanje koje nemaju. Zato su kivni na Prigozina, jer IH he razotkrio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter