Izvor: Tanjug
17.01.2023 u 18:42
0

PRIGOŽIN OŠTRO ODGOVORIO NA SUMNJE: „Vagner grupa nikada nije bio prisutna na KiM i nema veze sa Srbijom!“

Prigožin je to saopštio na zvaničnom Telegram kanalu kompanije, odgovarajući na pitanje Glasa Amerike na srpskom, o tome kakve aktivnosti Vagner grupa sprovodi u Srbiji.

Osnivač i šef privatne vojne kompanije Vagner, Jevgenij Prigožin saopštio je danas da ta kompanija nikada nije bila prisutna na severu KiM i nije imala nikakve kontakte sa Srbijom.

RUSKA VOJSKA ODALA PRIZNANJE BORCIMA VAGNERA U SOLEDARU: Preuzeta kontrola nad gradom nakon zahtevne bitke!

Prigožin tvrdi i da u Vagneru trenutno nema državljana Srbije i da ih odavno nije bilo, i dodaje da glasine koje se „napumpavaju“ oko interakcije Vagnerove grupe i Srbije nemaju nikakvog osnova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Koliko znamo, Srbi i sami odlično izlaze na kraj sa svojim problemima i naša pomoć im nije potrebna. Želim im sreću i prosperitet“, poručio je Prigožin u odgovoru na pitanje da li su pripadnici njegove kompanije bili prisutni na severu Kosova i Metohije tokom barikada u decembru 2022. Prigožin je napisao i da će Vagner grupa „ukoliko na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država dođe do međunacionalnog sukoba, rado učestvovati“.

„Čekamo poziv savetnika Stejt departmenta Dereka Šolea“, naveo je Prigožin na Telegramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter