Izvor: Tanjug
14.05.2023 u 11:53
0

„VRAĆAM SE NA FRONT“: Prilepin prkosi SMRTI!

Oporavak pisca Zahara Prilepina, koji je ranjen u atentatu početkom maja, trajaće najmanje šest meseci, saopštila je danas njegova pres služba.

Nakon oporavka Prilepin planira da se vrati u zonu „specijalne vojne operacije“ u Ukrajini, prenose ruski mediji.

– Uprkos svemu što se dogodilo, Zahar Prilepin ponovo planira da se vrati na front nakon oporavka za koji će biti potrebno najmanje šest meseci – navedeno je u saopštenju pres služba pisca.

LUKAŠENKO U BOLNICI: „Desna ruka mu je bila zavijena…“ Nije dobro?

Zahar Prilepin je potpisao ugovor sa Nacionalnom gardom i otišao u zonu sukoba početkom 2023. godine. Prošlog vikenda Prilepinov automobil je dignut u vazduh na auto-putu u Nižegorodskoj oblasti. U eksploziji je poginuo vozač automobila, a Prilepin je ranjen i hospitalizovan sa prelomima i potresom mozga. Prilepinova pres služba saopštila je da je od posledica eksplozije poginuo Aleksandar Šubin, pripadnik bataljona „Oplot“ Ruske garde. Policija je nakon toga privela muškarca osumnjičenog da je umešan u dizanje automobila u vazduh. Istražni komitet Rusije pokrenuo je krivični postupak prema članu teroristički napad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter