Izvor: Tanjug
18.11.2022 u 13:37
0

Pronađeni tragovi eksploziva na mestu oštećenih gasovoda Severni tok!

Istražitelji su pronašli tragove eksploziva na mestu oštećenih gasovoda Severni tok, što potvrđuje da je došlo do sabotaže, saopštio je švedski tužilac.

„Analiza koja je do sada urađena pokazuje tragove eksploziva na nekoliko predmeta koji su pronađeni. Istraga koja je u toku je veoma složena i sveobuhvatna. Ona treba da utvrdi da li je moguće identifikovati bilo kojeg osumnjičenog “, navodi se u saopštenju švedskog tužilaštva, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Švedske i danske vlasti istražuju četiri oštećenja na gasovodima Severni tok 1 i 2, koji povezuju Rusiju i Nemačku preko Baltičkog mora.

POLJSKA IMA VIDEO DOKAZE O EKSPLOZIJI: Ukrajinci traže pristup mestu istrage! (FOTO)

Danska je prošlog meseca saopštila da je preliminarna istraga pokazala da je curenje izazvano snažnim eksplozijama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter