Izvor: Tanjug
02.07.2022 u 22:37
0

PRONAĐENO TELO TREĆEG DETETA I MAJKE? Detalji nezapamćene tragedije u Minesoti, sumnja se da je majka utopila troje dece pa izvršila samoubistvo!

Tela tri deteta i žene za koju se veruje da im je majka pronađena su u jezeru u američkoj državi Minesota.

Ranije danas je javljeno da su u jezeru pronađena tela dvoje od troje dece, koja su zajedno sa svojom majkom nestala sinoć, prenosi AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vlasti veruju da su deca namerno utopljena, prenosi američka agencija.

Niko od nastradalih i onih za kojima se traga nije imenovan, navodi AP.

Otac nastradale dece je juče ujutro pronađen mrtav u kamp prikolici u gradu Mejplvudu, u blizini Mineapolisa, a policija je utvrdila da je njihova majka tog dana nestala zajedno sa decom, navodi AP.

NENADOKNADIV GUBITAK KOJI RAZARA: Pronađena tela dvoje dece u jezeru u Minesoti, najgori scenario se obestinio!

Poručnik policije Mejplvuda Džo Štajner izjavio je da je u blizini jezera Vadnais oko 16 časova pronađen ženin automobil i cipele koje su pripadale deci.

Tragači nekoliko organizacija danas su tražili treće dete i majku.

Vlasti veruju da je sve troje dece bilo mlađe od 5 godina, navodi američka agencija.

„Ne postoji ništa tragičnije od gubitka male dece“, izjavio je šerif okruga Remzi Bob Flečer na konferenciji za novinare i dodao da je verovatno, reč o trostrukom ubistvu, preneo je AP.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter