Izvor: sputniknews.com
02.05.2022 u 11:14
0

PROVOKACIJE ZBOG MAĐARSKE PODRŠKE RUSIJI! Orban dospeo u bazu skandaloznog ukrajinskog „Mirotvorca“!

Mađarski premijer Viktor Orban postao je deo baze skandaloznog ukrajinskog sajta „Mirotvorac“ kao „antiukrajinski propagandista“, proizlazi iz podataka sa sajta.

Podsetimo, Orban je ranije više puta izjavljivao da Mađarska neće slati oružje u Ukrajinu. Takođe, rekao je i da je zemlja spremna da plati ruski gas u rubljama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAĐARSKA NE ODUSTAJE OD RUSIJE! Orbanov ministar RASKRINKAO SVE LAŽI Evropske unije u vezi sa sankcijama Moskvi

Podsetimo, portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je nedavno da Rusija ne isključuje da je skandalozni ukrajinski sajt „Mirotvorac“ možda stvoren uz podršku Stejt departmenta.

Sajt „Mirotvorac“ je poznat je po skandaloznim postovima u kojima se objavljuju lični podaci domaćih i stranih novinara, glumaca, političara i svih onih koji navodno predstavljaju pretnju nacionalnoj bezbednosti Ukrajine. Na spisku su i oni koji su posećivali Krim, kao i novinari koji su imali akreditacije Donbasa i izveštavali sa tog ratnog područja.

One koji se nađu na tom sajtu ukrajinski „Mirotvorac“ obično naziva „separatistima“, „saradnicima terorista“, „antiukrajinskim propagandistima“, „agentima Kremlja“ i sl.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter