Izvor: Kurir.rs/Euractiv
06.12.2022 u 08:30
0

PRVA PEŠADIJSKA DIVIZIJA DOLAZI U POLJSKU: Velika crvena, najstarija i najobučenija brani istočnu Evropu!

Osam stotina komada američke vojne opreme uključujući oklopna vozila, kamione i tenkove stiglo je za vikend u Poljsku i iskrcano je u luci Gdinja.

„NJIHOV GLAVNI ZADATAK JE FILTRIRANJE I ČIŠĆENJE LJUDI“ Obevašetajci i specijalne jedinice Poljske stigle u Ukrajinu!

Ova tehinka dolazi u Evropu iz SAd u okviru operacije „Atlantic Resolve“ i pripada 1. pešadoijskoj diviziji inače poznatoj i kao „Big Red One“ koja je poznata po ućešću u ratu u Evropi za vreme Drugog svetskog rata. Oni će narednih 9 meseci birti stacionirani u toj državi, prenose poljske vlasti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Posle iskrcavanja oprema će biti natvarena na vućne vozove ili železnicu i transportovana u vojne baze koje se nalaze širom Poljske.

Naredne nedelje stižu i kontejneri sa opremom za 2.000 pripadnika 1. pešadijske divizije. Kako se navodi većina če otići na istok, gde će se obučavati sa poljskim kolegama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter