Izvor: BSC HAPPY
02.02.2023 u 20:08
0

PSIHOLOŠKI RAT PROTIV TURSKE Izaslanici devet zemalja koje su obustavile rad konzulata u Turskoj pozvani su na razgovor u Ministarstvo spoljnih poslova!

Izaslanici devet zemalja akreditovanih u Turskoj pozvani su u tursko Ministarstvo spoljnih poslova nakon što su njihovi generalni konzulati u Istanbulu zatvoreni zbog bezbednosnih razloga, navode za RIA Novosti izvori u Ministarstvu.

„Izaslanici devet zemalja pozvani su u Ministarstvo spoljnih poslova zbog obustave rada njihovih konzulata“, napominje Ministarstvo.

Ranije u četvrtak, turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu izjavio je da je jedan broj zapadnih država vodio „psihološki rat“ protiv Turske, zatvarajući diplomatska predstavništva pod izgovorom terorističke pretnje, ali bez pružanja ikakvih dokaza.

Vladimir Putin podržao je ideju o stvaranju muzeja specijalne vojne operacije u Ukrajini: Imao je samo jedan zahtev!

Omer Čelik, portparol vladajuće Partije pravde i razvoja, nazvao je „neprihvatljivim“ izgovore koje su zapadne države koristile za zatvaranje svojih generalnih konzulata, a izjave date u vezi sa tim „neodgovornim“.

Ranije je između Turske i Švedske izbio veliki skandal zbog paljenja Kurana u blizini turske ambasade u Stokholmu.

Kao odgovor na proteste u vezi sa Kuranom, Turska je tvrdila da neće podržati Stokholmsku aplikaciju za članstvo u NATO-u.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter