Izvor: TANJUG
15.06.2022 u 10:10
0

PUCNJAVA U KALIFORNIJI: Ubijeni policajci na dužnosti, stradao i napadač!

Dva policajca i jedan osumnjičeni poginuli su u pucnjavi u gradu El Monteu, saopštile su vlasti u američkoj saveznoj državi Kaliforniji

Kako se navodi u saopštenju, policajci su upucani u El Monteu u južnoj Kaliforniji, na dužnosti, dok su u utorak uveče odgovarali na dojavu o mogućem ubodu nožem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dvojica policajaca prebačeni su u Medicinski centar gde su preminuli od zadobijenih povreda, saopštile su vlasti.

Osumnjičeni za pucnjavu, neidentifikovani muškarac, takođe je ubijen tokom razmene vatre, saopštila je kancelarija šerifa okruga Los Anđeles.

Imena ubijenih nisu saopštena, a policija okruga Los Anđeles istražuje incident.

DANAS SASTANAK ZEMALJA ČLANICA NATO: Ovo su glavne teme razgovora

Nasilje oružjem u SAD je pod lupom nakon prošlomesečne pucnjave u osnovnoj školi u Juvaldeu u Teksasu, u kojoj je poginulo 19 dece i dvoje nastavnika, i pucnjave u supermarketu u Bafalu u Njujorku, u kojoj je ubijeno 10 ljudi, što je podstaklo nove inicijative u američkom Kongresu da se donese strožije savezne zakone o kontroli oružja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter