Izvor: Tanjug
24.05.2022 u 22:26
0

PUCNJAVA U ŠKOLI U TEKSASU Dvoje učenika je poginulo, a 13 ranjeno!

Nekoliko učenika je ranjeno u incidentu sa „aktivnim strelcem“ u osnovnoj školi u gradu Juvalde u američkoj saveznoj državi Teksas, a jedan osumnjičeni je priveden nakon pucnjave, preneli su amereički mediji.

Policija u gradiću Juvalde u Teksasu nije za sada pružila detaljnije informacije o ovom incidentu, ali memorijalna bolnica saopštila je da je „nekoliko učenika“ zbrinuto na odeljenju hitne pomoći, prenosi ABC njuz.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Univerzitetska bolnica u San Antoniju takođe je saopštila da je primila dvoje ranjenih u pucnjavi – jedno dete i odraslu osobu.

„Postoji aktivan strelac u osnovnoj školi Rob. Policija je na licu mesta. Očekuje se da građani sarađuju i ne posećuju školski kampus. Sve nove informacije biće odmah objavljene“, objavio je školski okrug Juvalde na Tviteru.

ČISTE LUGANSK METAR PO METAR Kadirov objavio snimke uličnih borbi i istakao da niko nikuda ne žuri! (VIDEO)

Za sada, prema nezvaničnim informacijama dvoje učenika je poginulo a 13 njih je ranjeno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter