Izvor: Sputnjik
10.05.2023 u 12:27
1

PUTIN IMENOVAO SVOG PREDSTAVNIKA: Rusija raskida VAŽAN SPORAZUM sa Evropom

Predsednik Rusije Vladimir Putin imenovao je zamenika ministra spoljnih poslova Sergeja Rjabkova za svog predstavnika kada se to pitanje bude razmatralo u parlamentu.

Sporazum je potpisan u Parizu 1990. godine, a u Istanbulu je 1999. godine potpisana obnovljena verzija dokumenta.

OŠTEĆEN GASOVOD, JAVLJAJU RUSI: Oboren dron iznad sela Tolmačevo u Kursku

Taj dokument su ratifikovale samo četiri države – Rusija, Belorusija, Kazahstan i Ukrajina.

Rusija je 2007. godine suspendovala učešće u Sporazumu dok zemlje NATO ne ratifikuju dokument i ne počnu da ga ispunjavaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN IMENOVAO SVOG PREDSTAVNIKA: Rusija raskida VAŽAN SPORAZUM sa Evropom”

  1. Nemoj vise Putine da ti padne na pamet da pomazes Evropskim drzava kao u Drugom svetskom ratu u slucaju da im se desava bilo sta lose , ako tonu neka tonu i to sve one koje su protiv Rusije ali i Ukrajine , shvatice i to Ukrajinci jednog dana , sto pre to bolje , one, Evropske drzave ne vole nikoga sem sebe niti ih je briga za sve ostale . Pazi ti smisljlai godinama kako da se osvete Rusiji a Rusija ih pomagala svih tih godina , davala ovo jeftino, ono jeftino, ma nema vise nista , neka im daju ovi njihovi politicari koji ih vode u propast .

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter