Izvor: BSC HAPPY
01.02.2023 u 20:01
1

PUTIN IZDAO HITNA NAREĐENJA: “ Vojska da zaustavi ukrajinsko granatiranje pograničnih oblasti“

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da prioritet ruske vojske mora da bude zaustavljanje granatiranje pograničnih oblasti sa teritorije Ukrajine.

On je na sastanku vlade posvećenom obnovi uništene stambene infrastrukture u pograničnim regionima istakao da je prioritetni zadatak otklanjanje same mogućnosti granatiranja i dodao da je to posao vojnog resora.

– Naravno, prioritet je da se eliminiše mogućnost bombardovanja, ali to je na ministarstvu odbrane, rekao je on.

OTKRIVENA BISTA STALJINU U VOLGOGRADU Rusi obeležavaju 80. godišnjicu najkrvavije bitke u ljudskoj istoriji! (VIDEO)

Prema njegovim rečima, kuće i stanovi uništeni su u Belgorodskoj, Brjanskoj i Kurskoj oblasti, kao i na Krimu, i dodao da će se fokusirati na podršku stanovnicima čiji su domovi i stanovi na pograničnim teritorijama oštećeni ili uništeni zbog granatiranja.

Putin je rekao da se 24. januara sastao sa guvernerom Belgorodske oblasti Vjačeslavom Gladkovim, koji je dao detaljan izveštaj o situaciji u regionu i opisao pomoć koju regionalna vlada pruža ljudima.

– Nakon sastanka date su konkretne instrukcije da se preduzmu dodatne mere u vezi sa tim, kao i u pogledu čitavog niza drugih oblasti. Molim vas da se pobrinete da sve što je planirano bude realizovano, rekao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN IZDAO HITNA NAREĐENJA: “ Vojska da zaustavi ukrajinsko granatiranje pograničnih oblasti“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter