Izvor: Sputnik Srbija
15.09.2022 u 14:05
0

PUTIN NA SASTANKU SA SI ĐINPINGOM: Sada je zadatak obezbediti jačanje ŠOC kao platforme za konstruktivnu saradnju!

Predsednik Rusije je na sastanku sa liderom Kine rekao da je sada zadatak da se obezbedi jačanje ŠOS kao platforme za konstruktivnu saradnju.

Na početku sastanka, Putin je rekao da Rusija osuđuje provokacije SAD i njihovih satelita u Tajvanskom moreuzu i čvrsto se pridržava principa jedne Kine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski lider je dodao i da visoko ceni uravnoteženi stav Kine o ukrajinskoj krizi.

Predsednik Rusije ocenio je tokom sastanka s kineskim liderom da su pokušaji da se stvori jednopolarni svet u poslednje vreme poprimili obrise nakaznosti.

PUTIN: Veliki sporazum između Rusije i Irana u završnoj fazi! Teharan zahvalan Moskvi na podršci u pridruživanju ŠOS! (VIDEO)

„Pokušaji stvaranja jednopolarnog sveta poprimili su o poslednje vreme apsolutno nakazne obrise i apsolutno su neprihvatljivi za ogromnu većinu država na planeti“, rekao je Putin tokom sastanka održanog na marginama samita Šangajske organizacije za saradnju (ŠOS) koja se održava u uzbekistanskom gradu Samarkandu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter