Izvor: Kurir.rs/Beta
20.12.2022 u 11:33
0

PUTIN OTKRIO OBAVEŠTAJCIMA PRAVO STANJE: „Situacija izuzetno teška, oštro suzbiti delovanje stranih službi!“

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da je situacija „izuzetno teška“ u četiri regiona južne i istočne Ukrajine za koje Moskva tvrdi da je anektirala.

PUTIN IZNEO JASAN STAV: „Specijalne službe da pojačaju kontrolu na mestima masovnog okupljanja!“

„Situacija u Narodnim republikama Donjeck, Lugansk, kao i u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti je izuzetno teška“, rekao je Putin.

Putin je uputio video poruku zaposlenima službe bezbednosti FSB, spoljnih obaveštajnih službi SVR i službe za zaštitu visokih zvaničnika FSO, na praznik tih službi u Rusiji, 20. decembar.

On je pohvalio rad pripadnika ruskih službi bezbednosti koji deluju u „novim regionima Rusije“, uveravajući da „ljudi koji tamo žive, ruski građani“ zavise od njihove zaštite.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prvi čovek Kremlja i bivši agent sovjetske tajne službe KGB pozvao je na „maksimalnu koncentraciju“ kontraobaveštajnih službi.

„Neophodno je oštro suzbiti delovanje stranih tajnih službi i efikasno identifikovati izdajnike, špijune i sabotere“, rekao je Putin.

Ruski predsednik je u septembru saopštio odluku o pripajanju četiri ukrajinska regiona (Donjeck, Lugansk, Zaporožje i Herson) Rusiji posle lokalnih „referenduma“, koje su Zapad u Kijev odbacili kao „fiktivne“.

U novembru je Ukrajina povratila Herson, glavni grad istoimenog regiona, što je predstavljalo veliki poraz Moskve nakon višenedeljne kontraofanzive i akcija ukrajinskih boraca iza neprijateljskih linija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter