Izvor: Tanjug
19.03.2023 u 17:13
0

PUTINOV OSVRT NA 2014. GODINU: „Tada nismo imali hipersonično oružje, sada ga imamo!“

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija zapravo ne koristi hipersonično oružje tokom „specijalne vojne“ operacije u Ukrajini, ali je istakao da ono postoji, kao i drugi savremeni sistemi.

Putin je za TV Rusija 1, odgovarajući na pitanje da li je „specijalnu operaciju za zaštitu stanovništva Donbasa“ trebalo početi već 2014. godine, rekao da se to pitanje tiče spremnosti Rusije za ozbiljnije akcije nego što je bio Krim, prenosi RIA Novosti.

KIJEV NAIVNO VERUJE DA ĆE VRATITI BAHMUT: Ruski udari sve jači!

Ruski predsednik je naveo da se radilo o obezbeđivanju hrane, supstituciji uvoza, jačanju finansijskog sistema i razvoju modernog naoružanja.

Putin je rekao da se sada u Rusiji ništa nije urušilo, da finansijski sistem funkcioniše, a banke povećavaju svoje mogućnosti.

PUTIN UŠAO LJUDIMA U STAN USRED NOĆI, NA STOLU GA ČEKALA HRANA: Pogledajte do sada neviđene snimke iz Marijupolja! (VIDEO)

Prema njegovom mišljenju, veoma je teško reći šta bi se dogodilo 2014. godine.

-I na kraju, mi imamo mnogo toga da uradimo, na primer, za razvoj kopnene vojske. Tada nismo imali hipersonično oružje, a sada ga imamo. Da, mi ga faktički ne koristimo, ali ga imamo. Postoje i drugi savremeni sistemi, a 2014. nije bilo ništa sličnog- rekao je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter