Izvor: Happy BSC
06.04.2022 u 10:41
0

PUTINOVI KOMANDOSI UBIJAJU NACISTE IZ AZOVA! Ukrajinci se oglušili na poruku Moskve – SAD KREĆE AKCIJA Rusije

Ruska vojska saopštila je u utorak da je sprečila još jedan pokušaj režima u Kijevu da evakuišu vođe nacionalističkog bataljona Azov. Tom prilikom oborena su dva ukrajinska helikoptera. 

„Jutros, 5. aprila, kod Mariupolja je zaustavljen novi pokušaj kijevskog režima da evakuiše vođe nacionalističkog bataljona Azov. Dva ukrajinska helikoptera Mi-8 koji su pokušavali da dođu do grada sa mora su oborena prenosnim protivvazdušnim avionima. sistema“, rekao je portparol Ministarstva odbrane Igor Konašenkov, prenosi AFP. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Konašenkov je dodao da je Moskva u utorak ujutro predložila ukrajinskim borcima da polože oružje i napuste grad „preko dogovorenog puta ka teritoriji koju kontroliše Kijev”. Rekao je da je ukrajinska vojska ignorisala predlog.

Pošto Kijev nije zainteresovan da spasava živote svojih vojnika, Mariupolj će biti oslobođen od nacionalista“, rekao je Konašenkov.

Rusija je prošle nedelje saopštila da je ruska vojska oborila ukrajinski helikopter iznad Azovskog mora koji je došao da evakuiše komandante bataljona Azov, koji nedeljama žestoko brani Mariupolj.

Uoči obraćanja Volodimira Zelenskog Savetu bezbednosti UN, ukrajinska obaveštajno-bezbednosna služba SBU objavila je da Rusija planira veliku provokaciju u Mariupolju, razorenom gradu na jugu zemlje, pri čemu krivicu žele da svale na ukrajinsku vojsku. U objavi na Telegramu SBU je objavio kako podaci pokazuju da ruske snage „planiraju na jednom mestu da prikupe tela civilnih žrtava Mariupolja, koje su ubili Rusi i da ih predstave kao žrtve ukrajinske vojske“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter