Izvor: Tanjug
24.04.2023 u 11:07
0

Devet osoba RANJENO na žurci posle MATURSKE VEČERI

U gradu Džasper, u američkoj saveznoj državi Teksas.

Devet osoba ranjeno je danas na žurci posle maturske večeri u gradu Džasper, u američkoj saveznoj državi Teksas, saopštila je policija okruga Džasper.

Policija je na mestu incidenta pronašla devet žrtava sa ranama od vatrenog oružja, ali niko nije bio životno ugrožen, dodali su iz kancelarije lokalnog šerifa, preneo je Si-Bi-Es njuz.

Nekoliko osumnjičenih je ispitano nakon pucnjave. Na maturskoj večeri nije bilo incidenata, rekao je za Si-Bi-Es Ostin Džon Sibold, upravnik Nezavisnog školskog okruga Džasper (ISD).

„Prvo, želimo da kažemo da su naše molitve sa onima koji su danas ranjeni u pucnjavi koja se dogodila u severnom delu grada. Džasper ISD radi sa policijom kako bi pomogao u istrazi i kako bi se počinioci priveli pravdi. Ove nedelje će u školi biti veće prisustvo policije kako bi se osigurala bezbednost đaka, a tu su i savetnici-psiholozi, koji će pomoći svakome kome zatreba pomoć“, rekao je Sibold.

Džasper se nalazi na istoku Teksasa, na oko 60 kilometara od granice sa Luizijanom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter