Izvor: Tanjug
15.11.2022 u 17:09
0

Razgovor Jija i Lavrova na samitu G20: „Stav Rusije da ne treba voditi nuklearni rat pokazuje racionalnost i odgovornost!“

Kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji rekao je tokom razgovora sa ruskim kolegom Sergejem Lavrovim na samitu G20 na Baliju da stav Rusije da ne treba voditi nuklearni rat pokazuje racionalnost i odgovornost.

Vang je istakao da Kina podržava spremnost Rusije da stupi u dijalog o Ukrajini i pristane na nastavak sporazuma o izvozu žita preko crnomorskih luka, saopštilo je kinesko ministarstvo spoljnih poslova, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kina je voljna da unapredi saradnju sa Rusijom na visokom nivou u različitim oblastima i na olakšavanju razmene osoblja, rekao je Vang, objavila je agencija Sinhua.

Moskva izlazi Minsku u susret: Odložena otplata duga u ukupnom iznosu od 1,4 milijarde dolara na 10 godina!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter