Izvor: Tanjug
11.11.2022 u 08:02
0

REZNIKOV OVAJ POTEZ NE SMATRA „PRAGMATIČNIM“ I NADA SE DRUGOM ISHODU: „Ne verujem da ce Rusija upotrebiti nuklearno oružje u Ukrajini…“

Ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov izjavio je da ne veruje da će Rusija upotrebiti nuklearno oružje u Ukrajini jer to ne bi bilo ni pragmatično ni praktično, ali da u slučaju Rusije treba proračunati sve rizike.

REZNIKOV ODAJE TAJNU: „Ukrajina će tražiti od svojih stranih partnera pomoć u finansiranju satelitskih internet sistema Starlink…“

„Mislim da ga neće upotrebiti. Ali opet, kada imate majmuna sa granatom za komšiju, morate proceniti sve vrste rizika. Ali mislim da to nije pragmatičan i praktičan korak za njih“, rekao je Reznikov za Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je kazao da se nada da su Indija i Kina – zemlje sa kojima Moskva želi da posluje – jasno nagovestile Putinu da bi upotreba nuklearnog oružja bila „crvena linija“.

„U kakvom je tehničkom stanju njihovo nuklearno oružje? Da li znate? Ne. Ja? Ne. Oni, takođe, ne znaju. Zato što su poslednji test izveli 1990-ih u Kazahstanu, pre više od 30 godina“, istakao je Reznikov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter