Izvor: Sputnjik
26.09.2022 u 18:40
0

RJABKOV O ODNOSU ZAPADA PREMA REFERENDUMU: „Neće skrenuti Rusiju s puta“

Odnos zapadnih zemalja prema referendumima o ujedinjenju republika Donbasa, kao i Hersonske i Zaporoške oblasti s Ruskom Federacijom i eventualne nove antiruske sankcije neće skrenuti Rusiju s puta, već će samo učvrstiti njenu odlučnost u postizanju zadatih ciljeva, izjavio je zamenik šefa ruske diplomatije Sergej Rjabkov.

Sergej Rjabkov upozorava: Amerika planira da se „bori do poslednjeg Ukrajinca kako bi nanela strateški poraz Rusiji“

– Kabineti Evropske unije su prepuni najmahnitijih zagovarača antiruske politike, oni rukovode mnogim političkim partijama u raznim zemljama, predvode vlade. To takođe vidiom, ali to nas ne može skrenuti s puta, to samo učvršćuje našu rešenost da idemo napred i da u punom obimu postignemo ciljeve koje je formulisao naš predsednik i na kojima sada rade svi oni koji pomažu da se održe referendumi – istakao je Rjabkov u razgovoru za ruski „Prvi kanal“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Govoreći o sankcijama protiv Rusije, diplomata je rekao da je ta vrsta pritiska izgubila i „konceptualni i materijalni“ smisao.

Rjabkov je naglasio da pokušaji SAD da Rusiji diktiraju svoju volju uz pomoć sankcija neće imati uspeha i da se Rusija nikada neće potčinjavati ničijem diktatu.

– Ljudi u SAD moraju da shvate da se Rusija nikada neće povijati, da se neće potčinjavati diktatu. Ti pokušaji se beskonačno drže za jedne te iste metode u vidu sankcija, u vidu nekakvih ultimatuma, ali oni nemaju uspeha i biće i dalje neuspešni, onako kako je to bilo i do sada – rekao je Rjabkov.

Referendumi o ujedinjenju s Rusijom održavaju se od 23. do 27. septembra u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici, Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti, a rezultati glasanja biće objavljeni 28. septembra. Predsednik Rusije Vladimir Putin je prošle sedmice izjavio da će Moskva podržati volju žitelja tih oblasti, iskazanu na referendumima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter