Izvor: Tanjug
02.07.2022 u 22:52
0

RUSI IZVUKLI POTOPLJENI BROD Nisu izneti detalji o šteti na brodu, ali se kaže da će on biti odvučen u luku Kerč na Krimu! (VIDEO)

Ruska vojska je saopštila da je izvukla iz vode veliki desantni brod koji je, prema tvrdnji zvaničnika, potopila njegova posada nakon što ga je oštetio ukrajinski raketni udar u luci Berđansk 24. marta ove godine, prenosi BBC.

U ruskom izveštaju, navodi se, nisu izneti detalji o šteti na brodu, ali se kaže da će on biti odvučen u luku Kerč na Krimu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Britanska televizija navodi da je u pitanju brod “Saratov”, koji je dugačak 113 metara i može poneti do 1500 tona tereta.

UKRAJINCI NAPALI BELORUSIJU Lukašenko otkrio:“Pokušali su da udare na vojne ciljeve na teritoriji Belorusije sa teritorije Ukrajine!“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter