Izvor: BSC Happy
27.05.2023 u 16:21
0

OBORENE DVE BRITANSKE KRSTAREĆE RAKETE: Rusko oružje NEUMOLJIVO

Ruske snage presrele su dve krstareće rakete dugog dometa Storm Shadov koje je Britanija isporučila Ukrajini, saopštilo je u subotu rusko Ministarstvo odbrane.

Ministarstvo je takođe saopštilo da je presrelo rakete HIMARS i HARM koje su proizvele SAD manjeg dometa i oborilo 12 dronova u poslednja 24 sata.

Rusija nije precizirala gde su se presretanja desila, ali je to objavila na svom dnevnom brifingu ministarstva odbrane, gde daje najnovije informacije o tome šta naziva svojom „specijalnom vojnom operacijom“ u Ukrajini.

ZAHAROVA PODELILA STAV MOSKVE: „Rusija osuđuje korake Prištine koji su situaciju doveli „u vruću fazu“

Ministarstvo odbrane Ukrajine nije odmah odgovorilo na zahtev za komentar. Kijevski zvaničnici su ranije rekli da će se oružje koje je isporučio Zapad koristiti isključivo protiv ruskih snaga unutar Ukrajine.

Napadi dronova zabeleženi su u subotu duboko unutar ruske teritorije, pogađajući instalacije naftovoda. Rusija je za takve napade okrivila Kijev, iako Ukrajina nije javno priznala da je pokrenula napade na ciljeve unutar Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter