Izvor: Tanjug
19.11.2022 u 22:59
0

RUSI PISALI UJEDINJENIM NACIJAMA Traži se od Gutereša da zaustavi ukrajinsko kršenje međunarodnog humanitarnog prava!

Rusija je uputila pismo generalnom sekretaru UN Antoniju Guterešu, u formi zvaničnog dokumenta Saveta bezbednosti i Generalne skupštine UN, u kojem se iznose nove činjenice o maltretiranju ruskih ratnih zarobljenika od strane Ukrajine, izjavio je danas prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije u UN Dmitrij Poljanski.

„Danas smo uputili kao zvanični dokument Sveta bezbednosti i Generalne skupštine, pismo generalnom sekretaru UN sa novim dokazima o ukrajinskom maltretiranju ruskih ratnih zarobljenika i apel Antoniju Guterešu da se zaustavi kršenje međunarodnog humanitarnog prava od strane Kijeva“, napisao je ruski diplomata na svom Telegram kanalu, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LUDILO SE NASTAVLJA? Ukrajinske snage izvele su 12 udara na Nuklearnu elektranu Zaporožje, deo sistema za hlađenje pogođen šest puta!

U objavio Poljanskog se naglašava da će Rusija na sednicama SB i GS UN nastaviti da informiše strane diplomate o zločinima kijevskog režima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter