Izvor: BSC Happy
30.03.2023 u 07:59
0

RUSI PROBILI LINIJU FRONTA: Nezaustavljivo jure ka srcu Ukrajine!

Ruske snage su konačno uspele da u potpunosti stave Bahmut oid svoju kontrolu i omnoguće probijanje tog dela linije fronta.

Rusi su ovih dana probili liniju fronta kod Bahmuta i nastavljaju dalje, otuda zabrinutost Međunarodne zajednice za najveću evropsku nuklearnu elektranu, jer će se pojačati ukrajinska odbrana, a i ruski napadi, te opasnost po elektranu, koja se snabdeva na ko zna koji način, postaje sve veća… Elektranu u Zaporožju zauzele su ruske trupe u prvim nedeljama rata pre godinu dana i pokušaji da se smanje borbe i granatiranje oko nje su propali uprkos strahovima od nuklearne katastrofe.

Rafael Grosi, šef Međunarodne agencije za atomsku energiju, u ponovljenoj poseti elektrani u sredu, rekao je ruskim novinarima da je došlo do „značajnog povećanja“ broja vojnika u regionu.

KIŠA DRONOVA NA UKRAJINU: Preko Bahmuta, Avdijevke i Zaporožja na Kijev!

 – Očigledno je da se vojna aktivnost povećava u celom regionu. Tako da se fabrika ne može zaštititi – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter