Izvor: TANJUG
25.07.2022 u 09:14
0

RUSI RAZOTKRILI OPERACIJU UKRAJINSKE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE: Pokušali da ukradu borbeni avion, NATO snage nadgledale

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) predupredila je operaciju ukrajinske vojne obaveštajne službe da otme avion ruskog ratnog vazduhoplovstva, rečeno je iz Centra FSB za odnose s javnošću za TAS S.

– FSB je razotkrila i potisnula operaciju obaveštajne službe pri ukrajinskom ministarstvu odbrane, koju su nadgledale posebne NATO snage, a za cilj su imali da otmu ruski borbeni avion – navela je FSB.

Nemački predsednik Frank-Valter Štajnmajer optužuje: Rat koji ruski predsednik Vladimir Putin vodi je rat protiv jedinstva Evrope!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

FSB je izvestio da su „oficiri ukrajinske vojne obaveštajne službe, radeći u ime političkog vođstva njihove zemlje“, pokušali da vrbuju ruske vojnike, obećavši im novac i državljanstvo jedne od zemalja Evropske unije.

Dodaje se da su ukrajinski obaveštajci pokušali da ih navedu da obave let i slete na pistu koju kontrolišu ukrajinske snage.

Kako je dodala ruska specijalna služba, kontraobaveštajci FSB su otkrivanjem ovih planova otkrili da je moguće napasti brojne ukrajinske vojne objekte.

– Ruski kontraobaveštajci su dobili informacije koje su pomogle našim oružanim snagama da napadnu brojne objekte ukrajinske vojske – dodao je FSB.

Kao dodatak izveštaju navodi se da su identifikovani ukrajinski obaveštajci koji su bili umešani u operaciju i njihovi saučesnici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter