Izvor: Tanjug
31.03.2023 u 22:27
1

„RUSIJA ĆE ODGOVORITI NA RASPOREĐIVANJE MIROVNIH TRUPA U UKRAJINI“: Jasna poruka Medvedeva Zapadu

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da će mirovne snage, čije se raspoređivanje u Ukrajinu pod okriljem NATO-a trenutno razmatra u Evropi, „biti eliminisane ako se pojave na linijama fronta bez pristanka Rusije“.

-Očigledno je da su takvi mirovnjaci naši neprijatelji, vukovi u ovčijoj koži. Oni će biti legitimna meta za naše oružane snage ako budu raspoređeni na frontu bez saglasnosti Rusije, sa oružjem u ruci i predstavljajući direktnu pretnju za nas -napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.

„MIR U UKRAJINI BI ODAVNO BIO MOGUĆ DA SAD NE SNABDEVAJU KIJEV ORUŽJEM“: Nebenzja o beskrupuloznosti Zapada

Prema njegovim rečima, „ti mirovnjaci“ moraju biti nemilosrdno uništeni jer su „neprijateljski vojnici“ i „poginuće u toku borbe“.

-Da li je Evropa spremna za dug niz kovčega koji drže njene mirovnjake -upitao je on.

Medvedev je rekao da su istinske namere NATO-a da stacionira mirovne trupe u Ukrajini, koje bi bile naoružane jurišnim puškama i tenkovima, a nosile bi, kako je naveo „nekakve plave šlemove sa žutim zvezdama“.

Medvedev je podsetio da se potencijalni rezultati takvih akcija mogu videti u „istoriji operacija koje su SAD i njihovi saveznici vodili u različitim regionima sveta, uključujući Koreju, Vijetnam, Jugoslaviju, Irak, Avganistan i brojne afričke zemlje.“

-Jasno je da se takozvane mirovne snage NATO-a jednostavno spremaju da uđu u sukob na strani naših neprijatelja kako bi doveli situaciju na tačku bez povratka i pokrenuli Treći svetski rat, za koji tvrde da ga se toliko plaše -poručio je Medvedev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„RUSIJA ĆE ODGOVORITI NA RASPOREĐIVANJE MIROVNIH TRUPA U UKRAJINI“: Jasna poruka Medvedeva Zapadu”

  1. Ovaj Medvedev je potpuno izgubio kompas i prica nebuloze.Mislim da je alkohol odradio svoje,pa hrabro iznosi prijetnje koje nikoga nece uplasiti.Na koncu svega,ce nazi rezim u kremlju stradati od onoga s kojim prijete slobodnom civiliziranom svijetu.A podsjetio bi ga na World War 2 i njegove pocetke.Hitler je govorio da je Austrija povijesna greska i da se mora ispraviti,na nacin sto ce postat dio Njemacke i anektirao ju je i pripojio sebi.Na isti nacin,80 godina kasnije nazi rezim u kremlju osporava pravo Ukrajini na postojanje.Povijest zlocina se ponavlja,ali ce ovi proci gore od ondasnjih nacista.Diktator i komunjarski agent ce platiti cijenu svog sotonskog rata.Hvala svima sta podupiru narod Ukrajine u borbi protiv sluga djavla i njihovih simpatizera!☺

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter