Izvor: Novosti
17.05.2022 u 12:59
0

RUSIJA IMA MOĆ DA ELIMINIŠE BRITANIJU: Za deset minuta mogu da ih vrate u KAMENO DOBA!

Rusija ima dovoljno vojne moći da eliminiše Veliku Britaniju za nekoliko minuta bez upotrebe nuklearnih raketnih sistema, izjavio je bivši šef izraelske obaveštajne službe Nativ Jakov Kedmi.

ŽIVIMO U USLOVIMA IDEALNE OLUJE I TRENUTKA ISTINE: Peskov poručio da Putin zna kuda vodi državu

Prema rečima vojnog eksperta, u slučaju sukoba sa Britanijom, koja aktivno podržava antirusku ideologiju Zapada, Rusija nema potrebe da koristi strateško oružje, poput najnovijih interkontinentalnih balističkih raketa Sarmat. U ovom slučaju biće dovoljno ono taktičko oružje koje stane na jednu podmornicu, napomenuo je on. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Sarmat je isuviše dobro oružje da ga Rusija troši na Veliku Britaniju. Uopšte joj ne treba nuklearno oružje. Dovoljan je jedan ili jedan i po rafal višenamenske podmornice Cirkonima – i otprilike 50-60 elektrana u Britaniji će prestati da postoji za deset minuta. I cela Velika Britanija će se vratiti u kameno doba. Za deset minuta! – rekao je Kedmi u intervjuu za FBA „Ekonomija danas“.

Kedmi kaže da se nuklearno oružje koristi samo protiv drugog nuklearnog oružja. 

Kedmi je dodao da je Rusija sposobna da uništi nekoliko podmornica Ujedinjenog Kraljevstva nuklearnim oružjem, čak i konvencionalnim sredstvima. Da bi se sama Velika Britanija izbacila iz igre, biće dovoljno nekoliko desetina manje ozbiljnih projektila, posebno hipersoničnih Cirkona, dodao je stručnjak.

FINSKA OSTALA BEZ RUSKE STRUJE: Novi potez dok se računi ne izmire!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter